Våre gruppetimer

Bootcamp (m/ tabata);

Militærprega øvelser m/ tabata og crossfit inspirasjon. Jobbes mye sammen i par. Tabata vil si at en jobber 20 sek og har 10 sek pause, en tabata runde er 8 x 20sek/ 10sek. Hardt, men gøy!

Full pakke;

Timen deles opp i tre bolker; ca 15 min oppvarming/puls, ca 20 min styrke m/stang og avsluttes med mage/rygg(core) og uttøy.

AlbaCross;

En time der en fokuserer på høy intensitet, (på tid – Crossfit), med fokus på god teknikk. Vi Jobber delvis i par. Effektive og enkle (basis) øvelser.

Zumba/ core;

Latin inspirert dansetime til litt annerledes og morsom musikk. Basic step og ulike kombinasjoner. Her har me det gøy!! Avslutter timen med litt enkel mage/ rygg trening.

Sykkel;

Sykkteltimer, både 45, 50 og 60min lengde. Ulike timer med både intervaller og styrketråkk.

Sykkel/ styrke;

30 min sykkel/ 30 min funksjonell styrke i sal. Passer for alle.

Høgpuls;

Fokuset er å få hjertepumpen i gang, korte pauser hvor e kjører enkle styrkeøvelser med kroppsvekt. Hjelpemidler; step/ matte.

Crossfitmix;

Dette er en hard, men morsom time. En får utfordret alle musklene i kroppen i tillegg til at blodpumpen får kjørt seg. Her blir det en blanding av bootcamp og Albacross!!

Core – Pilates (45min); 

En styrke time med fokus på kjernemusklaturen. Timen baserer seg pilates metoden og passer for alle. Vi kommer til å ta i bruk stor ball på timen.

Friskliv

Gruppetime i sal (og noe i spinning), for de godt voksne. Oppvarming med litt puls og enkle/ basis styrkeøvelser som passer alle. Instruktør hjelper med alternative øvelse der det trengs! Sosialt, kjekt og god trening.