Instruktører

Ingunn Skåden

ingunn_skaden_vikse

Daglig leder og eier av Albatross Fitness, Fitness instruktør og Personlig trener
Ingunn Skåden har en bred erfaring innen trening og instruksjon. Hun har siden 2001 arbeidet som instruktør innen styrke, høgpuls, Fight Club og Bosu. Hun har nå også sertifisering i Zumba, Crossfit. I tillegg har hun drevet med Personlig trening og veiledning både i grupper og en til en.
Ingunn har arbeidet for både private aktører i Oslo, ”UrbanX” og ”Work Out” og hos større kjeder som ”Spenst” i Sandefjord. Siden 2009 har hun vært daglig leder, fitness instruktør og personlig trener på Albatross. Siden 2014 har hun også vært eier av Albatross Fitness.

Idrett og trening er en livsstil for Ingunn. Hun har selv vært aktiv friidrettsutøver og har studert idrett ved Norges Idrettshøgskole. Er utdannet Treningsveileder, Personlig trener og Fitness instruktør ved Norges Idrettshøgskole.

Torunn Nordtveit
torunn_nordtveit
Fitness instruktør, sykkelinstruktør og treningsveileder.
Torunn er utdannet ved Norges Idrettshøgskole både som Fitness instruktør og som Fitness instruktør for spesielle grupper . Hun er  sertifisert Sykkelinstruktør, Kostveileder, Seniorinstruktør og Treningsveileder . Hun har også gjennomført «Bevegelse aktivitet og helse» som omfatter trening av personer med bl.a; Kols, Diabetes og Overvekt ved NIH. I tillegg er hun sertifisert Bosu instruktør.
Torunn har flere års erfaring innen trening,veiledning og som instruktør fra treningssenter.
Hun «brenner» for fysisk aktivitet og mener det gir energi og glede!
Tone Gjerde Larsen
Bilde 14.08.15, 17.36.12
Instruktør : Sykkel/styrke
Tone er utdannet adjunkt og arbeider som spesialpedagog. Hun har jobbet flere år på treningssenter, både med spinningtimer, styrketimer og veiledning. Er spesielt interessert i styrketrening, og er sertifisert som SCS (strength-control-system) instruktør.
Ellers liker hun seg på sykkel og tar gjerne ut på en langtur.
Monika Halleraker
DSC_0159 - Kopi
Instruktør: sykkel 
Monika er utdannet adjunkt m/opprykk, og jobber som lærer. I utdannelsen har hun to år med fordypning i idrett. Har alltid vært en aktiv person, og har bl.a drevet aktivt med både svømming, fotball og innebandy. Var i noen år instruktør i Sola turn, før hun flyttet til Sveio og begynte som spinninginstruktør. Har selv drevet med spinning i 10 år før dette. Har innføringskurs i Basistrening fra Olympiatoppen og har siste ti år vært godkjent svømme -og livredningsinstruktør og drevet svømmeopplæring for barn på småskolen.
Torill Nummedal Halleraker
torill
Instruktør: sykkel og styrke 
Torill er utdannet sykepleier. Har også Idrett Grunnfag, samt Aktivitet og Helse fra folkehøyskole.
Drevet aktivt med volleyball fra barneskole til hun var godt voksen. Erfaring som volleyballtrener i
ulike klubber, samt turninstruktør for barneparti i Sola og i Haugesund turnforening. Vært aktiv på
treningssentre siden 1997.
Har hovedsaklig spinningtimer, og vikarierer på noen styrketimer og frisklivstrening.
Kamilla Toft
IMG_5985
Instruktør: Frisklivstrim/hjertetrim, mor og barn trim og barnetime
Kamilla er dagligleder ved Albatross spa og jobber som spaterapaut med kurs i hudpleie og massasje.
Hun er instruktør i dans med bakgrunn fra skeisvang danselinjen, har treningslære, samt studert medisin grunnfag med faget anatomi og fysiologi.
Hun har også vert aktivt som dansepedagog for barn og ungdom siden 2005 ved Kick-dansestudio, førde-treningssenter, treningsenter i spania, og nå ved Albatross fitness. I frisklivstrimtimene tar Kamilla utgangspunkt i Ullevålsmodellen.
-Helsen er viktig
Kamilla mener gevinsten trening gir helsen vår, mentalt og fysisk, er absolutt hovedgrunnen til å trene.
Mariann M. Svendsen
Mariann er utdannet fysioterapeut, og har jobbet som gruppetrenings instruktør siden 2002 innenfor spinning, styrke, aerobic/step, bosu, stor ball og pilates. Utover enkelte kurs innenfor spinning, bosu, terapi ball og slyngetrening har ledelse og instruksjon vært en stor del av jobben som fysioterapeut både i forhold til individuell veiledning, samt i grupper. Mariann har tidligere også jobbet som instruktør for barnegrupper innenfor all idrett, dans og bevegelse.