PT

Er du interessert i litt veiledning for treningen din?

Personlig trener kan brukes ved alle anledninger, enten du er ny i treningsbransjen eller du er erfaren og bare trenger ny inspirasjon. Personlig trener kan hjelpe deg på veien til å nå dine mål, hva enn treningsmålet ditt måtte være.

Ta kontakt for bestilling av time!

Ingunn Skåden: 916 95 665

Priser

1 time:                550 kr

10 klipp:             5000 kr

15 klipp:             6990 kr

Våre personlige trenere: 

Ingunn Skåden

ingunn_skaden_vikse

Daglig leder og eier av Albatross Fitness, Fitness instruktør og Personlig trener
Ingunn Skåden har en bred erfaring innen trening og instruksjon. Hun har siden 2001 arbeidet som instruktør innen styrke, høgpuls, Fight Club og Bosu. Hun har nå også sertifisering i Zumba, Crossfit. I tillegg har hun drevet med Personlig trening og veiledning både i grupper og en til en.
Ingunn har arbeidet for både private aktører i Oslo, ”UrbanX” og ”Work Out” og hos større kjeder som ”Spenst” i Sandefjord. Siden 2009 har hun vært daglig leder, fitness instruktør og personlig trener på Albatross. Siden 2014 har hun også vært eier av Albatross Fitness.

Idrett og trening er en livsstil for Ingunn. Hun har selv vært aktiv friidrettsutøver og har studert idrett ved Norges Idrettshøgskole. Er utdannet Treningsveileder, Personlig trener og Fitness instruktør ved Norges Idrettshøgskole.