PT

Er du interessert i litt veiledning for treningen din?

Personlig trener kan brukes ved alle anledninger, enten du er ny i treningsbransjen eller du er erfaren og bare trenger ny inspirasjon. Personlig trener kan hjelpe deg på veien til å nå dine mål, hva enn treningsmålet ditt måtte være.

Ta kontakt for bestilling av time!

Ingunn Vikse: 916 95 665

Priser

1 time:                590 kr

10 klipp:             5490 kr

15 klipp:             6990 kr

Våre personlige trenere: 

Ingunn Vikse

ingunn_skaden_vikse

Daglig leder og eier av Albatross Fitness, Fitness instruktør og Personlig trener
Ingunn Vikse har en bred erfaring innen trening og instruksjon. Hun har siden 2001 arbeidet som instruktør innen styrke, høgpuls, Fight Club og Bosu. Hun har nå også sertifisering i Zumba, Crossfit. I tillegg har hun drevet med Personlig trening og veiledning både i grupper og en til en.
Ingunn har arbeidet for både private aktører i Oslo, ”UrbanX” og ”Work Out” og hos større kjeder som ”Spenst” i Sandefjord. Siden 2009 har hun vært daglig leder, fitness instruktør og personlig trener på Albatross. Siden 2014 har hun også vært eier av Albatross Fitness.
Idrett og trening er en livsstil for Ingunn. Hun har selv vært aktiv friidrettsutøver og har studert idrett ved Norges Idrettshøgskole. Er utdannet Treningsveileder, Personlig trener og Fitness instruktør ved Norges Idrettshøgskole.
John Tore  Mølstre
John Tore Mølstre
Personlig trener 
John Tore  har personlig trener utdannelsen sin fra National Academy of Sports Medicine (NASM) i California, USA. Han har en bred idrettsbakgrunn med både volleyball og fotball og har drevet aktivt styrketrening i 6 år.
John Tore gikk på Haugesunds Toppidrettsgymnas (HTG) så trening har alltid hvert en bit av hverdagen hans. I 2014-2015 bestemte han seg for å ta en utdannelse innen personlig trening og hadde observasjons praksis innen NCAA division 2 som styrke og kondisjonstrener. Med spesialisering innen endring av kroppssammensetning, styrketrening og økning av sportslige prestasjoner.