Ny PT!

Albatross Fitness har fått en ny Personlig trener som starter opp etter nyttår!
John Tore Mølstre
John Tore Mølstre har personlig trener utdannelsen sin fra National Academy of Sports Medicine (NASM) i California, USA. Han har en bred idrettsbakgrunn med både volleyball og fotball og har drevet aktivt styrketrening i 6 år.
John Tore gikk på Haugesunds Toppidrettsgymnas (HTG) så trening har alltid hvert en bit av hverdagen hans. I 2014-2015 bestemte han seg for å ta en utdannelse innen personlig trening og hadde observasjons praksis innen NCAA division 2 som styrke og kondisjonstrener. Med spesialisering innen endring av kroppssammensetning, styrketrening og økning av sportslige prestasjoner.
For å avtale time, ta kontakt med Ingun Vikse, resepsjonen på Albatross, eller send oss en melding på facebook!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s